MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Soha nem látott kormányzati válság alakult ki

2008.03.31. 11:28 politikus

Soha nem látott kormányzati válság alakult ki, amilyenre a rendszerváltás óta nem volt példa. Valójában megszűnt az érdemi kormányzás, a két kormánypártot csak belügyeik és belső konfliktusaik érdeklik, nem figyelnek az ország problémáira - jelentette ki Dávid Ibolya, aki annak kapcsán nyilatkozott a távirati irodának, hogy hétfőn bejelentették: a miniszterelnök Horváth Ágnest április 30-ával felmenti egészségügyi miniszteri posztjáról. Mint azt az MDF elnöke kiemelte, a kialakult helyzetért a felelősség Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt terheli. Ezért javasolta az MDF a múlt héten, hogy a miniszterelnök fontolja meg a távozását. Véleménye szerint a miniszterelnök távozása mellett ma már sokkal több érv szól, mint a maradása mellett. Gyurcsány Ferenc távozása megoldotta volna a kormánytagok távozását is. A kormányfő váltását négy évvel ezelőtt a kormánypártok szinte egyik hétről a másik hétre megtették, és ezzel egy új kormány létrehozását segítették elő - emlékeztetett az ellenzéki politikus. Hozzátette: ez az út ma is nyitva van. Mint megjegyezte, az MSZP és az SZDSZ többségben van a parlamentben, ez pedig kényelmes többség ahhoz, hogy az ország érdekében egy hitelesebb kormányfőt válasszanak, akiben bíznak az emberek.

Forrás: mdf.hu

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: mszp szdsz kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr83410885

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: amor en linea opinion 2017.12.02. 21:02:31

Virágbontás - A papír egy csoda!

Trackback: imagenes de amor para tu novio Enfermo 2017.12.02. 09:36:49

Rodeo Drive Honors Missoni and Iman at Outdoor Party - ladies shoes

Trackback: Lectura Sugerida 2017.11.23. 18:28:30

Hajbeültetés árak - Hajbeültetés Árak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása