MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Kóka János távozik a GKM éléről

2007.07.20. 19:42 politikus

Mától tárgyalásképtelen és korlátozott felelősségű a gazdasági miniszter, Kóka János. Ha már elhatározta lemondását és nyilvánosság elé is lépett, távozzon egy hónapon belül. Ebben a gazdasági helyzetben ne tartsa bizonytalanságban a gazdasági élet szereplőit, folyamatait, az országot.

A liberálisok tanácstalanságát személyében kiválóan megjeleníti Kóka János, aki korábban még azt mondta, nem csak hogy jól megfér egymás mellett a miniszteri és a pártelnöki poszt, és az SZDSZ érdeke az, hogy ő egyszerre mindkettőt betöltse. Véleménye gyorsan változott, mert képtelen pártja népszerűségét emelni. A liberálisok megítélése azonban nem Kóka János pozícióhalmozásának, vagy éppen demonstratív pártidentitás-erősítő lemondásának, hanem a valódi kormányzati teljesítmény függvénye.

Az SZDSZ pedig a mai napig képtelen elszámolni a középosztály felé azzal, hogy évek óta tartó hitegetése ellenére mindeddig nem volt képes bevezetni az egykulcsos adót, ígéretével ellentétben nem volt képes az euro 2010-es bevezetésére, nem volt képes csökkenteni a gigászira duzzadt állami szférát.

Dávid Ibolya,
a Magyar Demokrata Fórum elnöke

Forrás: mdf.hu

1 komment

Címkék: szdsz kóka jános

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr30122096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.07.20. 23:26:29

A hír önmagában bíztató. Az SZDSZ házatáján már Kuncze távozásakor sem volt rózsás a helyzet. Dugába dől a választási ígéretek sora.
Valóban: akinek a párt és magánérdek (viszonya Gyurcsánnyal romlott)fontosabb, mint az ország sorsa - ez már a politikusi pálya kezdetén minden irányba durrogtatott lózungokból sejthető volt- az menjen...
süti beállítások módosítása