MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Az új jobboldalnak, az MDF-nek programja is van

2007.09.19. 10:21 politikus

Két jobboldal van: az újat mondani nem tudó régi jobboldal és az új jobboldal, az MDF. A régi jobboldal politikája érzelmekre, népámításra épít, amely kimerül a totális tagadásban. Ezzel szemben az új jobboldal a realitás talaján áll, a rend, a  demokrácia írott és íratlan szabályainak betartására épül és van programja, a "Középosztály 13 pontja". Ez a program mindenek előtt adóreformot, a munka becsületének megteremtését, egyéni és közösségi felelősségvállalást jelent.

Az őszödi beszéd nem volt fordulópont Magyarország életében. Fordulópontot a kormánypártok és a Fidesz által 2002-ben megszavazott 100 napos program és a 2006-os hazug választási kampány jelentett, amelyet az MSZP-Fidesz licitverseny határozott meg.

Az MDF valós problémákról beszél, így az államháztartás katasztrofális helyzetéről, a tarthatatlanul alacsony gazdasági növekedésről és az ésszerű reformokról az egészségügy és az oktatás területén. A Fidesz elnökének mostani beszéde ezeknek az égető kérdéseknek egyikét sem érintette.

Forrás: mdf.hu

1 komment

Címkék: jobboldal

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr25170109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horvát Zoltán 2008.02.11. 07:29:18

A tegnapi /2008.02.10./ választás után
bebizonyosodott,hogy CSapodi ELVTÁRS
nem kívánatos képviselő.
Igazán lemondhatba.
süti beállítások módosítása