MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Az MDF semmilyen támogatást nem ad a jelenlegi kormánykoalíciónak

2008.03.29. 11:27 politikus

Az MDF semmilyen módon nem kíván támogatást adni a jelenlegi kormánykoalíciónak, illetve az azt alkotó pártoknak - közölte az MDF országos választmányának döntését a párt elnökhelyettese.

  
"Szeretném egyértelműen leszögezni, hogy az MDF semmilyen formában nem nyújt segítséget a koalíció életben tartásához, avagy az egyik vagy a másik pátnak a további kisebbségi vagy bármilyen kormányzásához. Az MDF sem kívülről, sem belülről nem kívánja ezt a kormánykoalíciót életben tartani" - fogalmazott Hock Zoltán a testület ülését követő sajtótájékoztatón.
Arra a kérdésre, hogy az MDF-et megkeresték-e kormányoldalról egy esetleges koalíciós ajánlattal, és hajlandóak lennének-e ilyesmire a szocialistákkal, Hock Zoltán "nemmel" válaszolt. 
A választmány döntése világos és egyértelmű, "semmilyen formában nem kívánunk együttműködni ezen kormánykoalícióval" - szögezte le.
Hock Zoltán bejelentette azt is, hogy az MDF országos választmánya április 1-jei hatállyal általános tisztújítást rendelt el, amit szeptember 27-én fognak befejezni; ezen a napon tartja a párt a XXII. tisztújító országos gyűlését, ahol sor került az elnök és az elnökségi tagok megválasztására. Hozzátette: eddig az időpontig a helyi szervezetektől a választókerületi egyeztető fórumokon és a megyei választmányon keresztül az országos választmányig bezárólag sor került a tisztújításra. 
A választmány döntött arról is, hogy a mai naptól szeptember 27-ig, az országos gyűlés végéig tagfelvételi és szervezetalapítási tilalmat rendel el. Így eddig az időpontig nem lehet belépni az MDF-be, és új szervezetet sem lehet alapítani - tette hozzá Hock Zoltán.
Forrás: mdf.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mszp szdsz kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr78410882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása