MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Az MDF mélységesen elítéli Csintalan Sándor bántalmazását

2007.12.12. 14:49 politikus

Az MDF mélységesen elítéli azt, ami Csintalan Sándorral történt és jobbulást kíván neki - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs.
A szóvivő hozzátette: a bűncselekmény súlya semmiben nem változik attól, hogy kit ér egy ilyen támadás. Ha közszereplőről, vagy újságíróról van szó, akkor az emberek nyilván jobban felkapják a fejüket, de az MDF nem gondolja azt, hogy ember és ember között különbséget lehet tenni - fűzte hozzá.
Azt nem lehet még megítélni, hogy politikai indíttatású volt-e az akció, meg kell várni a vizsgálat eredményét -mondta Kerék-Bárczy Szabolcs.
A szóvivő szerint az, hogy a főpolgármester jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek, beleillik abba a gyakorlatba, amit más bűncselekmények esetén tesz.

Forrás: mdf.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bűncselekmény

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr51374307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása