MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A Fidesz belügye Orbán kormányfői ambíciója

2007.07.18. 17:48 politikus

A Fidesz belügyének tekinti az MDF azt, hogy Orbán Viktor újra a miniszterelnökségre készül - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs, a Magyar Demokrata Fórum szóvivője pénteken az MTI-nek annak kapcsán, hogy  a Krónika című erdélyi napilapban interjú jelent meg a Fidesz elnökével.

Az erdélyi napilap pénteki számában megjelent interjúban Orbán Viktor azt mondta: kész arra, hogy a következő választásokon is a Fidesz miniszterelnök-jelöltje legyen.
    "Az MDF ezt a Fidesz belügyének tekinti. Véleményünk szerint Orbán Viktor a Fidesz vezetőinek üzent ezzel. Ez a kijelentés része annak a csatának, hogy 2010-ben lehet-e Orbán Viktor két bukott választás után miniszterelnök" - hangsúlyozta Kerék-Bárczy Szabolcs.
    Az MDF szóvivője szerint a Fidesz elnöke nyilatkozatával azt üzente, hogy pártja ne keressen új miniszterelnök-jelöltet.
    Az MTI azon kérdésére, hogy az MDF elképzelhetőnek tartja-e, hogy koalícióra lép a Fidesszel akkor, ha Orbán Viktor lesz a miniszterelnök-jelölt, Kerék-Bárczy Szabolcs azt mondta: 2010-ben lehet eldönteni, hogy mely pártok értékrendszerét lehet összeegyeztetni az MDF-fel.
    A távirati iroda további kérdésére a szóvivő hangsúlyozta: az MDF továbbra is fenntartja azt az álláspontját, hogy nem segíti hatalomra se Orbán Viktort, se Gyurcsány Ferencet.
    Az MDF 2006-os választási kampányban emelt "garanciafalán" véste kőbe, hogy nem segíti hatalomra a két politikust.

Forrás: mdf.hu

1 komment

Címkék: fidesz orbán viktor miniszterelnökség

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr71120601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

külváros 2007.07.18. 17:49:51

Én már 2007-ben tudom, ,,ogy mely pártok értékrendszerét lehet összeegyeztetni az MDF-fel"
És ez nagyon jó mondat! Őszinte! Ugyanis: végre vállalja hogy értékrendszere egyéb pártoknak lehet, hogy van, de azt nem az MDF értékrendszerével (hiszen az nincs) kell egyeztetniük hanem AZ MDF-fel!!!
süti beállítások módosítása