MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Dávid Ibolya: a következő hetek a politikai hisztériakeltésnek lesznek megint a színterei

2008.03.10. 14:43 politikus

Az MDF attól tart, hogy az elkövetkezendő hetek és hónapok a politikai hisztériakeltésnek lesznek megint a színterei - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke vasárnap a Parlament épületében,  miután bejelentették, hogy mindhárom kérdésben eredményes volt a népszavazás.

 

    "Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor meccsében 2:2-re állunk" - jelentette ki az MDF elnöke. A 2006-os választás kapcsán kétszer Gyurcsány Ferenc győzött, az önkormányzati választáson és a mai népszavazáson pedig Orbán Viktor.
"Most már meg kellene nyugodni, tudomásul kellene venni a döntetlent és a jövőre kellene koncentrálni" - hangsúlyozta Dávid Ibolya.   Véleménye szerint a legfontosabb megoldandó feladat az, hogy a politika hogyan tudja az elkövetkező hónapokban és években a nemzet felemelkedését szolgálni. A legelső állomás az, hogy miként tudjuk az egészségügy válságát minél hamarabb megoldani.
Az MDF elnöke kiemelte, ki kell venni a megoldást a politikusok kezéből, és össze kell hívni egy olyan szakértő tanácskozást, amelyen az ország legjobb szakemberei tesznek alternatív javaslatot arra, hogy mi lehet a megoldás. Ez ma a legnagyobb kihívás - mondta.
Az MDF attól tart, hogy az "elkövetkezendő hetek és hónapok a politikai adok-kapoknak, az egymásra mutogatásnak, és annak a politikai hisztériakeltésnek lesz megint a színtere, amelyet évek óta látunk, ahol a lényegtelen kérdésekben ölre menő vitákat látunk (...)".  A háborút fogjuk ezzel elveszíteni, azt, hogy Magyarország az európai uniós csatlakozásnak egyszer is a nyertese lehessen - tette hozzá az ellenzéki politikus- tette hozzá Dávid Ibolya.

Forrás: mdf.hu

Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr94374294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása