MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Herényi Károly brit konzervatív vezetőkkel találkozott

2008.03.15. 17:39 politikus

  
David Cameronnal, az ellenzéki brit Konzervatív Párt vezérével és miniszterelnök-jelöltjével és több más tory vezetővel találkozott pénteken Angliában Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője, aki részt vesz a konzervatívok tavaszi politikai fórumán.

 

    A magyar politikus, aki a Konzervatív Párt meghívására vesz részt az északkelet-angliai Gateshead városában zajló rendezvényen, a kongresszus első napja után az MTI-nek elmondta: tárgyalásain a pártközi együttműködésről, a magyarországi belpolitikai helyzetről, a népszavazás utáni állapotról, illetve Koszovóról és a vajdasági magyarság helyzetéről esett szó.
    Herényi Károly azt mondta: véleménye szerint a brit konzervatívok jó eséllyel indulnak majd neki a következő - legkésőbb 2010-ben esedékes - parlamenti választásoknak.
    A frakcióvezető az MTI kérdésére "rendkívül kellemetlen hírnek" nevezte, hogy a Standard & Poor's nemzetközi hitelminősítő pénteken stabilról negatívra rontotta a magyar adósbesorolások kilátását; szavai szerint ennek "csak negatívumai lesznek" a magyar gazdaság nemzetközi megítélésében.
    Adócsökkentések nélkül a gazdasági növekedést nem lehet beindítani - reagált Herényi Károly a hitelminősítő azon véleményére, hogy a Magyarországon szóba került jövő évi adócsökkentési javaslatok "nem időszerűek".

Forrás: mdf.hu

Szólj hozzá!

Címkék: herényi károly

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr80382245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása