MDF

Ez az oldal nem az MDF hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MDF honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A Magyar Demokrata Fórum érdeklődéssel figyeli a Fidesz elnökének újabb útkeresését

2007.07.21. 16:23 politikus

Sajtóközlemény
A Magyar Demokrata Fórum érdeklődéssel figyeli Orbán Viktor újabb útkeresését. Korábban többféle értékrenddel kísérletezett, majd végül fölhagyott a polgárok képviseletével, sőt magával a polgári értékrenddel is. Mára szemet vetett az MDF programjára is, azaz a középosztály képviseletére.
Ha Orbán Viktor komolyan és tartósan kívánja a középosztály érdekeit képviselni, akkor fogadja el az MDF elnökének év elejei meghívását, és üljön le tárgyalni az MDF által kidolgozott  „A középosztály 13 pontja”-ról. Ha ezt nem teszi meg, akkor csak ismételten bizonyítja, hogy szavai és tettei továbbra is szöges ellentétben állnak egymással.


Budapest, 2007. július 21.
                                                                Kerék-Bárczy Szabolcs
                                                                   az MDF szóvivője
 
Forrás: mdf.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fidesz orbán viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://mdf.blog.hu/api/trackback/id/tr2122518

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: soccer moves rainbow 2018.12.24. 04:04:33

Asus crashfree bios 3 скачать - poorbikinglos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása